Etusivu » Toimintayksiköt » Asumisesta yleisesti

Asumisesta yleisesti

Tarjoamme tehostettua palveluasumista kolmessa asumispalveluyksikössä. Hovirinnan palvelukeskuksessa on 23 palveluasuntoa ja Palvelutalo Värttinässä 28 asuntoa. Vaarintuvan ryhmäkodissa on asunto kahdeksalle muistisairaalle asukkaalle sekä yksi vuorohoitopaikka. Kaikissa edellä mainituissa yksiköissä on henkilökunta ympärivuorokautisesti paikalla.

Palvelukeskuksissa on huomioitu esteetön liikkuminen ja asiakkaiden turvallisuus. Kaikki asunnot on varustettu ajanmukaisilla automaattisilla palonilmaisimilla ja sammutuslaitteilla. Palveluasunnoissa asukkaan käytössä on hoitajakutsu.

Palveluasuntojen koko vaihtelee 38 m² ja 47 m² välillä. Ryhmäkotiasuntojen koko on 30 m² ja 35 m² välillä, jolloin asuntoneliöihin lasketaan osuus ryhmäkodin yhteisistä tiloista.

Kaarinassa uudenlaista asumista edustaa Senioritalo Onnikka, joka valmistui kesällä 2008. Onnikassa on 30 asuntoa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvallisuuteen. Onnikassa ei ole ympärivuorokautista henkilökuntaa. Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen säätiön työntekijä toimii Onnikassa palveluohjaajana.

Asuntohakemuksia sekä palveluasuntoihin että Senioritalo Onnikkaan saa osakeyhtiön toimipaikoista, kaupungin yhteispalvelupisteestä ja Maininki kiinteistöpalvelut Oy:stä. Hakemuksen voi palauttaa samoihin toimipaikkoihin. Asuntoihin on jatkuva hakuaika.


a1 media

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiö - Senioriasuminen - Vanhusten palvelukeskus