Etusivu > Senioriasuminen > Palvelutalo Värttinä

Palvelutalo Värttinä ja ryhmäkoti Kehrä

Luhakatu 1, Littoinen

Värttinässä toimii myös terveysasema, sekä yksityisinä palveluntuottajina kampaaja, jalkahoitaja sekä fysikaalista kuntoutusta tarjoava Fysioterapia Balanssi.

Palvelutalo Värttinässä järjestetään avointa päivätoimintaa ja vanhusten päiväklubitoimintaa. Värttinän avarissa tiloissa toteutetaan voimavaralähtöisesti toimintaa, joka voi olla vaikkapa voimaharjoittelua talon kuntohuoneen laitteilla, korttipelejä tai sanomalehden lukua.

Palvelutalo Värttinän toiminnassa kuuluu musiikki. Viikoittain on tilaisuuksia, joissa lauletaan yhdessä tai saadaan kuulla vierailevia esiintyjiä. Avoimeen toimintaan sisältyy ohjattua senioritanssia, lauluryhmä, levyraatia, bingoa, kirjallisuuspiiriä, liikunnallisia hetkiä. Muutamia kertoja vuodessa talon täydeltä innokkaita tanssijoita pyörähtää lattialla.

Aktiiviset naisten- ja miestenkerhot antavat oman toimintansa ohella virikkeitä myös talon omalle väelle. Seurakunta tuo toimintaansa Värttinään kuukausittain.

Palvelutalo Värttinässä on kaksi tavallisen palveluasumisen ja 26 tehostetun palveluasumisen asuntoa sekä ryhmäkoti Kehrä.

 

Palvelutalo Värttinä

Luhakatu 1, 20660 Littoinen

 

Asunnot Värttinä

1h + tupak 38m² 19 kpl
1h + tupak. 42m² 5 kpl

a1 media

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiö - Senioriasuminen - Vanhusten palvelukeskus