Etusivu > Säätiö

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen säätiö

Palvelukeskusten tärkeänä tehtävänä on toimia alueellisina, matalan kynnyksen toimipisteinä, joissa kaarinalainen eläkeläinen ja hänen läheisensä voivat saada ohjausta ja neuvontaa paikallisen palveluverkoston toiminnasta. Jokaisella on oikeus arvokkaaseen ikääntymiseen, jossa keskeistä on ihmisarvon kunnioittaminen ja hyvä kohtelu. Toimintaperiaatteinamme ovat itsenäisyys, inhimillisyys, turvallisuus, yhteisöllisyys ja voimavaralähtöisyys. Näiden toteuttaminen työssämme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ikääntyä turvallisesti, mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Asiakkaittemme hyvinvoinnin kannalta on tärkeää tukea heitä sosiaalisten suhteiden ylläpitämisessä yksinäisyyden välttämiseksi.

Olet tervetullut tutustumaan ja osallistumaan toimintaan!

Hallinto

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen säätiön hallinnossa ovat edustettuina Kaarinan kaupunki, Kaarinan Eläkkeensaajat ry, Kaarinan Kansallinen Eläkeläisseura ry, Kaarinan Eläkeläiset ry, LC Kaarina/City, Kaarinan Rotaryklubi, SPR:n Kaarinan osasto, Kaarinan Sotaveteraanit ry, Kaarinan Kansalliset Seniorit ry ja Kaarinan-Piikkiön Sotaveteraanit ry. Hallintoneuvosto kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa sääntömääräiseen kokoukseen ja hallitus tarvittaessa, kuitenkin noin kerran kuukaudessa.

Raha-automaattiyhdistyksellä on ollut merkittävä osuus Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiön rakennushankkeiden ja projektien rahoituksessa. Säätiö hakee rahoitusta rakennushankkeisiinsa myös Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus ARA:lta.


a1 media

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiö - Senioriasuminen - Vanhusten palvelukeskus