Etusivu > Senioriasuminen

Mikä on senioritalo Onnikka

Onnikka I on Raha-automaattiyhdistyksen ja Onnikka II Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n tuella rakennettu senioritalo. Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen säätiön talot tarjoavat ikäihmisille kodinomaista, esteetöntä ja turvallista asumista. Talojen asukkaat voivat itse päättää tarvitsemistaan hoiva- ja tukipalveluista ja niiden tuottajista. Asunnon vuokraaminen ei velvoita asukasta ostamaan mitään erityisiä palveluita, jos hän ei niitä koe tarvitsevansa. Näin ollen taloissa ei ole ympärivuorokautista henkilöstöä, mutta Säätiön työntekijät toimivat Onnikassa yhdyshenkilöinä ja palvelunohjaajina. Asukkaat järjestävät itse yhteistä ohjelmaa.

Onnikka senioritalot on rakennettu kahdessa vaiheessa aivan Kaarinan keskustaan. Molempien talojen yhteiset tilat ja erilaisten palveluiden läheisyys ovat omiaan pitämään asukkaat virkeinä ja aktiivisina.

Asuntojen suunnittelussa on huomioitu ikääntyvien ihmisten muuttuvat tarpeet mm. kylpyhuonetilat ovat invamitoitukset täyttäviä ja varusteltu tämäntyyppisiä taloja varten suunnitelluilla varustuksella ja kalusteilla.

Hissi on kookas, ns. paarihissi, ovien kynnyksettömyys on huomioitu ja jokaisen huoneiston parveke on varustettu avattavilla laseilla. Onnikka II on varustettu jäähdytetyllä ilmanvaihdolla, lisäksi rakennuksessa on automaattinen sammutusjärjestelmä ja sähköinen paloilmoitusjärjestelmä.

 

 

 

 

Onnikka-talot esite
Selaa tästä Onnikka talojen esitettä!

Senioritalo Onnikka 1

Kuskinkatu 1, 20780 Kaarina

Palveluohjaaja 040 5833 963

 

30 Asuntoa viidessä kerroksessa

2h + k
65m² 5 kpl
2h + kk
48,5m² 4 kpl
1h + tupak
47m² 5 kpl
1h + tupak. 42m² 16 kpl

 

Senioritalo Onnikka 2

32 Asuntoa viidessä kerroksessa

2h + kk
67,5m² 4 kpl
1h + tupak
42,5m² 18 kpl
1h + tupak. 40,5m² 10 kpl

a1 media

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiö - Senioriasuminen - Vanhusten palvelukeskus