Etusivu > Senioriasuminen > Hovirinnan palvelukeskus

Hovirinnan palvelukeskus

Isännänkatu 4, Kaarina

Hovirinnan palvelukeskus valmistui vuonna 1987 ja sen laajennusosa vuonna 2000. Palvelukeskus on aktiivisen osallistumisen ja yhteisöllisyyden keskuksena lähialueen vanhuksille. Vuosien varrella palvelukeskuksen toiminta on vastannut muuttuviin vanhuspalveluiden tarpeeseen sekä toiminnallisesti että myös tilojen turvallisuus huomioiden.

Palvelukeskuksen piha tarjoaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn mahdollisuuden nauttia luonnosta ja toteuttaa vuodenkiertoon liittyviä asioita, kuten salaatin ja herneiden kasvattamista. Paviljongissa tanssitaan juhannustansseja ja pidetään laulu- ja jumppatuokioita. Hovirinnan palvelukeskuksen viriketoiminnalle on ominaista monenlaisten kädentaitojen hyödyntäminen siten, että jokainen osallistuja voi kokea onnistumisen iloa kättensä töistä. Avoimet ovet kutsuvat eläkeläisiä viikoittain myös bingoon, levyraatiin, liikuntatuokioihin ja lukupiiriin. Kuukausittain on myös seurakunnan järjestämiä tilaisuuksia.

Hovirinnan palvelukeskuksessa on 23 senioriasuntoa, joissa kotihoidonkäynnit sovitusti. Ei akuutti- eikä yöaikaista hoitoa/valvontaa.

Hovirinnan palvelukeskus

Isännänkatu 4, 20780 Kaarina

 

Asunnot Hovirinta

1h + tupak.  38,4m²  13 kpl
1h + tupak.  40,5m²  1 kpl
2h + kk  46,7m²  2 kpl
1h + tupak  39,5m²  6 kpl
1h + tupak.  28m²  1 kpl

a1 media

Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiö - Senioriasuminen - Vanhusten palvelukeskus